masakan ibu ~~ masakan kasih sayang

Siapa yang kata tak suka masakan ibu? siapa yang kata rindu masakn ibu? mesti ramai kata yea sangat merindui masakan ibu..sangat sedap, walaupun tiru sebiji tetap lain rasanya..

Masa Anas sakit mata tempoh hari, dapatla stay kat kampung lama dalam 5 hari..jadi macam-macamla permintaan makanan untuk tekak ni..hihi..layan gambar dulu..

10660882_10202425753461588_1012275136_n

10612989_10202408184102365_2085136121480624752_n

10494611_10202425755981651_653256871793575814_n

 

Sesiapa yang berminat nak resepi, bolehla tinggalkan pesanan di ruang komen..

Next time, saya share lagi gambar-gambar makanan yg saya dah buat, sbb saya ni mmg suka makan dan mencuba resepi baru..bolehla geng dgn sapa-sapa yang suka memasak..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s