Malunya muka berjerawat!!!!

Siapa pernah merasa sakit dan deritanya muka dipenuhi jerawat bernanah? Besar-besar? Tak kira masa timbul? Saya pernah..masalah ini saya alami sejak belajar di sekolah menengah lagi..malu sangat nak jumpa kawan-kawan.Sampaikan satu tahap conteng jerawat tuh ngn marker hitam, biar nampk mcm tahi lalat (pernah tak korang buat camni??)

Banyak produk muka saya try.Adalah dalam berbelas-belas jenis .Tapi tak ada satu pon yang mampu mengawal dan menghilangkan parut jerawat tuh..so terpaksala relakan ..waktu tuh dah ada boyfriend (sekarang da jadi suami)..tanya dia sekarang pasal jerawat dulu, dia kata ermm wat tak nampak je (dalam hati yela orang da suka apa saja terima..kan?adat bercinta).

Selepas kahwin jerawat tuh mula berkurangan. Bila mengandung lagila nampak jerawat tuh sangat minima..tumbuh pon jerawat pasir je..mungkin hormone kot..dalam mengandung tuh memang ada amalkan set mengandung Shaklee ( B complex, vitalea, ostematrix)..mesti penangan vitamin Shaklee kot..sampaila sekarang da beranak dua, jerawat dan parut hanya tinggal sedikit-sedikit..plan bulan depan nak beli ESP untuk dapatkan wajah lebih gebu, halus dan bersih.

Sepanjang bergelar Shaklee independent distributor sejak Mei 2014, saya ada dua orang customer lelaki yang consume set cantik Shaklee ni..alhamdulillah komen positif dari mereka.Jom layan testimony ikhlas dari mereka.

 10346451_10202191511685690_5514560720837177582_n 10500296_10202191511285680_1785929287773726155_n

Nak tau tak set cantik Shaklee ni apa dia? Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C dipanggil sebagai set kulit cantik.

10668170_10202483269779460_420914507_n

Antara manfaat yang anda akan perolehi dengan kombinasi hebat 3 vitamin ini adalah seperti berikut:-

* Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
* Mencegah penuaan
* Menjadikan kulit lebih kenyal
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kulit dari sinaran UV
* Mengurangkan parut jerawat
* Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
* Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
* Menjadikan wajah lebih berseri
Bukan itu saja, malah anda akan rasa lebih sihat dan bertenaga kerana gabungan vita C dan Vita E merupakan antioksidan yang hebat untuk melawan radikal bebas dalam tubuh kita. B Complex pula menukarkan makanan kepada tenaga, menjadikan kita lebih bertenaga selepas makan.

Ok, kita tengok testimony pengguna lain tentang set cantik ni pula.

 10414523_10202035110895768_2732264456712078403_n

10485379_10202024093060329_2803467681543440066_n

10405551_10202035079814991_4697083057151578766_n

Jadinya, pada sesiapa yang mengalami masalah kulit muka brejerawat, saya sangat syorkan anda cuba set cantik shaklee ni..InsyaAllah berkesan. Rawat dari dalam adalah yang terbaik. Sebarang pertanyaan atau consultation bolehla pm/whatsapp yea.

Elin | 017-7854596

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s