Lucky Draw – OSV Year End Celebration

Alhamdulillah..Kami dapat anjurkan satu jamuan tahunan beserta lucky draw. Menu kali ni Nasi Mandy Kambing by Elin..Start masak kol 8 pagi tadi. Masak untuk 20 orang makan.Agak mencabar, but still ok sebab mudah je guna beras mandy kambing al-bayt ni.

Jom tengok wajah-wajah kami yang gembira dapat hadiah masing-masing.

1508047_10203133649758553_2075057876156356803_n 1965062_10203133651078586_5159948582998376341_n 10420141_10203133651398594_1513154616991844196_n 10857862_10203133648198514_540833115876210170_n 10888404_10203133651758603_690778800890607512_n 10891575_10203133650558573_4563975894901680669_n 10891596_10203133563756403_8057473143044856270_n 10891802_10203133648758528_4035768149060837034_n 10891931_10203133650438570_7274161115464964760_n 10897060_10203133649318542_7787237968765303637_n 10922759_10203133649038535_4128549640376033726_n 10931363_10203133648518522_1066765322159970073_n

Grand prize tu aicond tau..best betul sapa dapat..Hadiah no.2 ipad sponsored by boss..ramai nak, tapi yang dapat Haidir..

Saya pula dapat beg travel je..sedih gak tapi redha ini yang terbaik kan..

10606383_10203133629358043_3656389739554850764_n

Makanan pula ada mandy kambing, mandy ayam, pau sambal, badak berendam, cocktail, tembikai dan air root bear.

10891596_10203133563756403_8057473143044856270_n

10552612_10203133563596399_8622267339762620633_n

10922521_10203133563436395_2609125167473018806_n

Ok, semoga tahun depan hadiah lagi gempak dan best.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s