Testimoni shaklee untuk tailor | Ambil alfalfa tidur tak cukup bukan masalah

Alhamdulillah, seronok bila dapat feedback dari customer positif.

Saya Ada 2 orang customer yang bekerja sebagai tailor..

Kisah 1 – akak ni ambil ostematrix & b complex untuk lenguh badan dan sakit kepala. Testimoni whatsapp dari beliau tiada sebab phone rosak tempohari..sedih je kan..tapi apa yang saya nak kongsikan akak ni dapat merempit siapkan jahitan dengan bantuan shaklee. Rasa badan lebih segar bertenaga.

Kisah 2 – akak ni ambik alfalfa untuk letih-letih badan..

Hasilnya, beliau menyiapkan tempahan jahitan walaupun tak cukup tidur..malah lebih bertenaga..Tengok testimoni dari beliau.

10270301_10203456463068684_6671132534861299750_n

Terima kasih memilih Shaklee sebagai makanan tambahan..

Happy bila dapat bantu orang lebih sihat..itu yang lebih utama, bukan mengharap keuntungan semata-mata.

* lepas ni mesti ramai akak-akak yang tukang jahit nak cuba shaklee, maklumla tempahan jahit raya da nak mula..

Elin (017-7854596)

SID : 1142277

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s