Promosi terhebat April 2015 | Get Shaklee Today

Assalammualaikum semua..
1hb April dalam sejarah rakyat Malaysia melontarkan rasa marah kepada kerajaan disebabkan GST ( government service text) iaitu 6% cukai dikenakan keatas sesuatu barang dan perkhidmatan..Ramai berharap ini adalah lawak April fool..ohhh tidak mungkin ianya lawak..Ianya sudah pasti dilaksanakan..Saya tidak mahu ambil pusing dan tertekan atas GST ni..bak kata tok guru kami, Ustaz mat esa : sekiranya kita dikenakan cukai yang tidak mematuhi syarak, kita bayar..kita dapat pahala besar.Kita dapat pahala sedekah walaupun kita tidak niatkan sedekah kerana harta kita diambil tanpa hak.

Bagi saya mudah..kalau perbelanjaan rm100 akan jadi rm106..mana nak cover rm6 tu?? Mudah anda boleh skip mkn tghari atau dalam seminggu jangan beli air ketika makan..minum je air kosong..

OK cukupla berleter tentang GST..jom kita tengok promosi hebat dari Shaklee untuk anda..apa yang best promo ni sangat bagus untuk orang yang nk kurus..slim..rawat hati..wanita2 yang alami masalah hormon..Wanita yang nak kulit cantik, berseri dan lembap..aiii pendek kata memang bestla…

image

Jom Get Shaklee Today..

Elin (017-7854596)
SID : 1142277

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s