Nak KURUS dengan SHAPE CANTIK ??

Kebanyakan customer yg dah cuba CINCH SHAKE ni akan alami perubahan besar dari segi inci dulu kemudian kilogram. Kerana inilah digelar  CINCH sebab ia akan tolong kita untuk kurangkan ukur lilit sambil membakar kalori dan membentuk otot, Jadi jika anda dah mula ambil CINCH ni start amik ukuran dalam inci dulu, ukur pada bahagin yang bermasalah biasanya pinggang dan pinggul , jadi bila Kilogram tak turun tu jangan hampa sangat, cuba kira inci pula, Mereka yang ambil CINCH ni memang biasanya akan rasa seluar tu longgar dan bahagian atas lengan tu mengecil. Haa  itulah yang  best walaupun kilogram tak turun , tapi inch berkurangan sekaligus memberi badan anda shape menarik.

11082738_10203636995381879_102675175_n

1. Cinch Shake adalah ‘meal replacement’ dan memang merupakan sebahagian dari program diet sihat shaklee. Maknanya bila tiba waktu makan, boleh gantikan Cinch Shake instead of makan nasi sebab setiap hidangan Cinch Shake menyumbang sebanyak kira-kira 270 kalori, 35 gram karbohidrat, 24 gram protein, 3 gram lemak dan 6 gram serat makanan larut. Nah, lengkap seperti 1 hidangan nasi dan lauk.

Cinch shake ni termasuk dalam set diet shaklee..bagi yg nak kurus dengan shape cantik..Fungsi utama leucine dalam cinch shake adalah mengekalkan otot semasa berdiet Bila otot kekal, metabolisme kita tinggi..jadi kita boleh maintain berat badan sebab otot sentiasa bekerja untuk bakar lemak. Kalau otot hilang, nak bakar lemak dengan apa? Itu yang terjadinya kesan yoyo. Turun berat badan tapi lepas tu cepat je nak naik balik. Lepas tu kita usahalah semula nak kurus, penat la kan..stress lagi. Rugi..rugi..

2. Lecithin – Memecahkan lemak dan kolestrol
Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. Kalau kita ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku. Lepas tu jadilah langsing semula tanpa penyakit kerana ianya seimbang dengan tubuh badan kita, InsyaAllah.

Dapatkan dengan harga promosi untuk April saja..

Elin (017-7854596)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s