Pengalaman buka Booth Shaklee | minuman free untuk pengunjung

Alhamdulillah selesai membuka booth di karnival pekerja pasir gudang..pengalaman yang sangat best selama 2 hari..

Apa yang saya dapat simpulkan :-

1. Ramai dah kenal Shaklee
2. Ramai dah consume Shaklee
3. Rata-rata yang consume beri feedback positif
4. Bila beri free tester diorg ckp sedap..
5. Skill baru bercakap dan tarik customer singgah ke booth
6. Ada yang ambik peluang nak tau ttg set kesuburan Shaklee..dia kata kwn² ckp bagus
7. Bila kita citer ttg Shaklee dia layan baik..rupanya lepastu dia promote Insurans plak..hihi..
8. Booth paling jadi tumpuan adalah baju & tudung…

Jom layan gambar dulu

11210348_10203857212967181_1910762031_n

saya berkongsi booth dengan kakak ipar menjual coolhijab

11245153_10203857214167211_1101030375_n

ni mummy fai (mummy shaklee saya)..tq sudi datang bawakkan pili air untuk bancuh mealshake

11225770_10203857212207162_1988180710_n

Ni minuman paling hot..seronok pengunjung yang dapat free tester ni..lagi-lagi cuaca terik, memang terbaikla.

Malam tadi berbual dgn suami, ehhh baru perasan siang tadi dibooth kurang minum air kosong.tak rasa dahagala..sebab ape yea??

Ohhh kita minum performance drink (PD)..semalam ptg bancuh 2 jag air PD untuk pengunjung sambil diri sndiri minum..memang tak rasa tekak kering, takdela lemau je badan jaga booth…

PD ni mmg sgt² recommended dalam cuaca terik skrg..rasanya sangatla sedap..Oren yg asli..

InsyaAllah kalau diberi peluang buka booth, saya nak join lagi..kali ni bawak geng sekali baru meriah kan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s