Hadiah hari Lahir | pakej Streamyx

Alhamdulillah, semalam TM staff datang pasang streamyx. Kami amik yang pakej paling low 1mps je. Untuk kami berdua sudah tentu mencukupi.

blockbuster

Pakej ni rm110 per bulan.

Semalam, tempoh pemasangan dalam 30 min. Staff tu suruh buka pintu belakang sebab nak tarik cable dari port telekom. Alhamdulillah port dah ada, cuma tinggal sambung. Diorang datang bawak sekali modem + cordless phone. Upah mereka rm50. Untuk bulan pertama kita perlu bayar untuk 2 bulan, kira advance la dan rm50 upah tu akan ditolak dalam bil pertama.

Apa yang best streamyx ni adalah tiada kuota iaitu unlimited download. Lepas tu dapat free calls untuk kesemua talian telekom. Wah pasni nak kol mak senangla, tapi selepas sebulan penggunaan barulah free calls. Sabar sabar..

Okla, insyaAllah kemudahan streamyx ni akan digunakan sebaiknya. Saya nak update blog shaklee, blogwalking, tengok youtube rancangan khawater, rancangan pendidikan anak-anak dan paling best leh dengar tazkirah-tazkirah di youtube.

Sebenarnya, ni adalah hadiah hari lahir dari suami tersayang..Alhamdulillah..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s