Set cergas bertenaga dibulan puasa bersama Shaklee

Harapan Ramadhan – Raihan ft Man Bai
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Selangkah demi selangkah
Setahun sudah pun berlalu
Masa yang pantas berlalu
Hingga tak terasa ku berada
Di bulan Ramadhan semula
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Puasa satu amalan
Sebagaimana yang diperintahNya
Moga dapat ku lenturkan
Nafsu yang selalu membelenggu diri
Tiada henti-henti
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Tak ingin ku biarkan Ramadhan berlalu saja
Tuhan pimpinlah daku yang lemah
Mengharungi segalanya dengan sabar
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Ku memohon pada Tuhan diberikan kekuatan
Ku merayu pada Tuhan diterima amalan
Selangkah demi selangkah
Dengan rahmatMu oh Tuhanku
Ku tempuh jua

Tu bai-bait lirik yang berlegar dalam ingatan menjelang Ramadhan..best kan lagu ni..

Ramadhan tinggal 6 hari lagi..

Jom berazam agar kita dapat menjalani bulan Ramadhan dengan penuh ketaqwaan dan berusaha mencari malam lailatulqadar..

salah satu cara untuk kekal cergas dibulan Ramadhan, tentulah pemakanan tambahan. Penting kerana tubuh yang sihat, ibadat pon mantap.

Jom tengok apa yang Shaklee tawarkan untuk anda kekal cergas dibulan puasa nanti.

CERGAS BERTENAGA (1)

  1. ESP – Membekalkan LONG LASTING ENERGY. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.
  1. Cinch Energy tea – campuran teh yang terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih. Cinch tea dapat memastikan hari puasa anda segar dan bertenaga. Dan, Cinch Tea ini juga dapat membantu mengawal berat badan sementara kita berpuasa.Ia penggalak tenaga semulajadi, meningkatkan tenaga dan ketahanan badan, tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.
  1. Vitalea – multivitamin yang dilengkapi dengan vitamin dan mineral yang diperlukan badan.
  1. Omega Guard – DHA, EPA adalah 2 kandungan penting di dalam Omega Guard. EPA penting untuk kesihatan jantung dan sendi, manakala DHA adalah penting untuk perkembangan dan fungsi otak. Dengan mengambil Omega Guard pada bulan puasa akan segera menambah peningkatan kesihatan anda. (Ada juga yang mengaitkan Omega Guard dengan penurunan berat badan).

Ini sangat penting bagi mereka yang mempunyai keuzuran dalam berpuasa seperti orang tua, orang kerja berat, ibu menyusu, wanita hamil dan yang ada gastrik.. sedikit pelaburan untuk ibadah puasa yang setahun sekali takkan kita nak menolak kan?

Jom tengok testimoni mereka berpuasa dengan Shaklee

testi-puasa-3

Ibu menyusu dengan Shaklee..berpuasa tiada masalah..

testimoni-ESP-gastrik

ESP membantu pesakit gastrik berpuasa

testimoni-susu-banyak-set-puasa

Alhamdulillah susu banyak walaupun berpuasa

performance drink1

Rasa kenyang berpanjangan dengan ESP

ok, berminat sila hubungi saya untuk special price,

Elin (017-7854596)

ID : 1142277

                 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s