Promosi bonanza Oktober 2015 dari Shaklee

Alhamdulillah, kita telah masuk bulan October..masuk bulan baru, mesti tertanya-tanya apakah promosi yang Shaklee berikan??

Memang terkejut sangat, banyak sungguh promosi yang saya nak kongsikan ni.Macam tak percaya je kan..

144359658390717

144359568078382

144359594035731

144359626412288

Percaya tak sekarang, bukan 1 bukan 2 tapi empat promosi untuk anda grab yea..promosi yang paling best adalah vitamin E tuh..beli 1 botol dapat 2 botol..penjimatan 100% tu..memangla orang cakap, eh Shaklee ni nak abiskan stok la tuh, tapi jangan risau, vitamin E ni expired Jan 2016. Maksudnya, anda beli bulan ni, makan 2 biji sehari memang akan abis januari tahun depan. Dan vitamin shaklee ni, masih boleh dimakan selama 6 bulan dari tarikh expired. So, takde masalah.

Kenapa anda kena rebut offer ni???

Inilah waktunya anda hendak cuba vitamin yang best dengan harga jimat sehingga rm10++ untuk setiap botol vitamin yang anda beli

Berminat untuk mencuba , meh pm saya,

Elin (017-7854596)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s