Perbezaan Bantal Hotel DAG dengan bantal dipasaraya | Kualiti vs Harga

*BANTAL HOTEL DAG MAHAL, BAIK BELI BANTAL KAT PASARAYA!*

TAHNIAH!! awak memang buat pilihan bijak. Sebab ini menunjukkan anda seorang yang amat peka dalam pengurusan kewangan.
.
.
.
BACA NI DULU SEBELUM AWAK PERGI BELI BANTAL DEKAT PASARAYA TU
.
.
.
Awak ada 2 keping RM 20 sekarang? Baik, masukkan duit tu dalam blender dan blend.
.
.
.
Tengok sekarang apa jadi. Hancur? Atau masih dalam keadaan asal?
.
.
.
Baik, jika dekat tepi duit tu ada tulis “TAHAN KOYAK, JIKA KOYAK BOLEH KE BANK UNTUK DIGANTI”.

agak-agak awak lah, awak berani tak blend duit tu? berani kan? berani bukan sebab awak yakin duit tu tak akan koyak, tapi berani sebab

1. ADA TULIS “TAHAN KOYAK”

2. DIBERI *JAMINAN* “BOLEH GANTI DI BANK JIKA KOYAK”

Dapat sesuatu?

Macam tu juga dengan #bantalhotelDAG. sebelum beli tu tengok di tag ada tulis *MACHINE WASH WARM*.

memang proven dan tested boleh di basuh. kalau lepas basuh, rosak, then awak boleh buat aduan yang dekat tag tulis tu TIPU.

Second, #bantalhotelDAG tak ada dijual di mana-mana pasaraya, kedai perabot, kedai runcit. except tokey kedai runcit tu Authorised Reseller DAG.

dapat lihat beza dari segi kelebihan dan nilai kualiti bantal kami?

MASIH KATA MAHAL?

Baik, cuba bandingkan dari segi kualiti. Beli bantal pasaraya RM 41 dan beli bantal hotel DAG RM 41. bawa balik rumah, test tidur, peluk, pegang, rasa, cuba basuh, kopek isi dalam, sentuh fabrik luar.

berbeza ke berbeza??

Akhir kata, jadi pengguna yang bijak. Membeli kerana nilai bukan membeli kerana jimat semata. Kalau beli sesuatu yang murah tapi guna sekejap kena beli lagi tu dah tak panggil jimat. Tapi rugi.

Macam cerita blend duit RM 40 tadi lah.

Faham ke faham?

*credit to Raabiatul Aadawiah Rosli

Sleep Like A King

Elin | 017-7854596

#bantalhotelDAG
#ResellerDAG
#VellfireDAG25289566_1762630703748610_5759592627778569955_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s