Perbezaan Bantal Hotel DAG dengan bantal dipasaraya | Kualiti vs Harga

*BANTAL HOTEL DAG MAHAL, BAIK BELI BANTAL KAT PASARAYA!*

TAHNIAH!! awak memang buat pilihan bijak. Sebab ini menunjukkan anda seorang yang amat peka dalam pengurusan kewangan.
.
.
.
BACA NI DULU SEBELUM AWAK PERGI BELI BANTAL DEKAT PASARAYA TU
.
.
.
Awak ada 2 keping RM 20 sekarang? Baik, masukkan duit tu dalam blender dan blend.
.
.
.
Tengok sekarang apa jadi. Hancur? Atau masih dalam keadaan asal?
.
.
.
Baik, jika dekat tepi duit tu ada tulis “TAHAN KOYAK, JIKA KOYAK BOLEH KE BANK UNTUK DIGANTI”.

agak-agak awak lah, awak berani tak blend duit tu? berani kan? berani bukan sebab awak yakin duit tu tak akan koyak, tapi berani sebab

1. ADA TULIS “TAHAN KOYAK”

2. DIBERI *JAMINAN* “BOLEH GANTI DI BANK JIKA KOYAK”

Dapat sesuatu?

Macam tu juga dengan #bantalhotelDAG. sebelum beli tu tengok di tag ada tulis *MACHINE WASH WARM*.

memang proven dan tested boleh di basuh. kalau lepas basuh, rosak, then awak boleh buat aduan yang dekat tag tulis tu TIPU.

Second, #bantalhotelDAG tak ada dijual di mana-mana pasaraya, kedai perabot, kedai runcit. except tokey kedai runcit tu Authorised Reseller DAG.

dapat lihat beza dari segi kelebihan dan nilai kualiti bantal kami?

MASIH KATA MAHAL?

Baik, cuba bandingkan dari segi kualiti. Beli bantal pasaraya RM 41 dan beli bantal hotel DAG RM 41. bawa balik rumah, test tidur, peluk, pegang, rasa, cuba basuh, kopek isi dalam, sentuh fabrik luar.

berbeza ke berbeza??

Akhir kata, jadi pengguna yang bijak. Membeli kerana nilai bukan membeli kerana jimat semata. Kalau beli sesuatu yang murah tapi guna sekejap kena beli lagi tu dah tak panggil jimat. Tapi rugi.

Macam cerita blend duit RM 40 tadi lah.

Faham ke faham?

*credit to Raabiatul Aadawiah Rosli

Sleep Like A King

Elin | 017-7854596

#bantalhotelDAG
#ResellerDAG
#VellfireDAG25289566_1762630703748610_5759592627778569955_n

Advertisements

ESP soy protein untuk membantu kesuburan wanita | Tips untuk hamil

Bagi mereka yang sedang TTC atau dalam proses ikhtiar untuk hamil, you perlukan PROTEIN yang cukup dan lengkap dengan asid amino.

At least 4 bulan sebelum you plan untuk hamil lagi you dah kena consume enough protein.

PENTINGNYA PROTEIN UNTUK KESUBURAN

Apakah fungsi Protein?

 Membekalkan tenaga sepanjang hari supaya kita tak rasa cepat letih dan flat

 Menguatkan otot rahim

 Asid Amino sangat penting dalam pembentukan sel ibu dan juga pertumbuhan semua sel baby

Once sperm and ovum berjaya disenyawakan, it takes only 24 hours untuk develop your baby – masa nih lah yang menentukan persenyawaan berjaya atau pun tak.

Protein penting sebagai based cells, once sperm and ovum nih tadi berjaya disenyawakan, cells akan start membahagi dan masa nih baby akan mula grow dalam rahim.

Dalam tempoh 24 hours nih, banyak faktor yang memainkan peranan untuk you berjaya conceive.

Antaranya,

🔹Dinding rahim you cukup kuat, tebal dan sihat untuk memastikan perlekatan lebih kuat dan tak fragile

🔹You berada dalam keadaan yang sihat, bertenaga dan dalam keadaan tak stress

Sumber protein terbaik dalam supplement Shaklee semestinya ESP – ESP mengandungi protein yang cukup lengkap dengan asid amino yang diperlukan oleh badan.

So for those yang tengah TTC, do take note to have enough protein intake at least 4 months sebelum you plan untuk hamil tau.

Then once you get pregnant, boleh terus sambung consume ESP (with recommended dose), inshaaAllah baby tulang kuat dan kulit juga lebih cerah gebuuu 😍

 

Hubungi sy untuk maklumat lanjut..

Elin | Whastapp 017-7854596

Pengedar Sah Shaklee ID 1142277

Testimoni best !!

Hadiah paling awesome untuk bakal pengantin & majlis tukar-tukar hadiah | Bantal Hotel DAG

Pernah tak anda buntu pilih hadiah untuk sahabat yang ingin melangsungkan pernikahan?

Asyik bagi set cadar , set pinggan mangkuk, rice cooker, sandwich maker, kettle, dapur gas je..

Haaaa, apa kata kita tukar trend bagi bantal hotel DAG yang meletop kebabom ni..Tak payah rungsing nk decorate camne, serahkan saje pada Sis..Free Reben + Bunga..

24058751_10209797659394629_7652069265998599375_n

Satu lagi trend majlis reunion sekolah..waktu ni la nak tukar-tukar hadiah..ape kata anda jadikan bantal ni sebagai hadiah tukar-tukar..mesti lebih seronok & bergaya..Macam customer sy sorang ni..pilihan yg bijak..

 

24293883_10209826711040902_5609544314232517193_n

kak geen

22886144_10209822753181958_3506994398124847323_n

RM41 sebiji..Tanpa caj COD & pos.

Free reben + bunga

Hubungi Elin 017-7854596 utk pembelian

Sleep Like A King

Bantal Hotel DAG

Reseller Johor

Cara mudah & praktikal tutup luka ceaseran ketika mandi

Entry sebelum ni sy share pengalaman kena infection kat tempat bedah tuh..so, nurse kt hospital ajar guna plastic wrap balut plaster yg ditampal kt perut ketika mandi..inilah yg sy guna sepanjang proses luka nk bercantum tuh..beli kedai 2N shop je..jimat n praktikal..sebelum balut plastic, saya balut dgn kain batik dlu..pastu plastic wrap..mandi duduk..guna paip panjang mudah..suami ada, mtk tolong jirus air.

plastic-wrap

stretch-wrap

Cosmetic wrap

Cosmetic wrap. Caring for the female body.

Guna pakai buang..rasanya dalam masa 2 minggu adalah guna 2 kotak wrapping tu..jimat kan..insyaAllah xdela air dapat masuk..

Mari mengepos & COD Bantal Hotel#agent JB

Alhamdulillah..selesai mengepos #bantalHotelDAG yang super gebu ni ke seremban & Jerebu menggunakan pos domestik..biasanya memakan masa 5-7 hari untuk sampai ke tangan customer..kami lebih selesa berurusan di kaunter POS giant plentong sebab kaunter ni beroperasi setiap hari dan waktu operasi lewat sampai 9.30 malam..so sangat sesuaila…

seronok kan tengok Anas & Nafisah dalam troli ni..

Ok, sambung cerita..jumaat semalam kami COD 24 biji bantal ke Taman Damansara Aliff, Kg Melayu Majidee dan Setia Tropika…2 orang customer beli 10 bj bantal, so dpt free 1 biji..untung kan? Penuh kereta Alza ni dengan bantal gebu..pon pon kami dah sampai…

untuk batch2 ni, sy order 50 biji dan kesemuanya sudah bertuan..sesape yg berminat bolehla preorder untu batch3, insyaAllah stok sampai Nov depan..

Ingat bantal hotel, ingat DAG , ingat Elin..ejen sah Johor..

whatsapp : 017-7854596

Saya Ejen Sah BantalHotel DAG

Assalammualaikum..secara rasminya, saya dah bergelar ejen sah bantalHotel DAG..seronok tau jual bantal ni sebab memang orang cari bantal yang gebu, standard hotel dan harga mampu milik..yela korang cek berapa kali korang tukar bantal?? tak selalu kan, so bila dgr bantalHotel ni harga cuma rm38 dan rasanya memang sama macam hotel, mestila nak grab kan..rugiiii tak beli…

14225428_10206662277652045_726250267604934699_n

Nak COD boleh, nak pos keseluruh Malaysia pon boleh..

Jom kita tengok antara testimoni mereka yang betul-betul happy dengan bantalHotel ni..

13620068_1380872015263344_5051549092608233153_n

13620166_1380871981930014_8680483083787594579_n

13631428_1380955331921679_8474460999209084491_n

13310607_1751304955153224_6250304676930610871_n

14022328_1072633506155623_1204527996716035655_n