Hadiah paling awesome untuk bakal pengantin & majlis tukar-tukar hadiah | Bantal Hotel DAG

Pernah tak anda buntu pilih hadiah untuk sahabat yang ingin melangsungkan pernikahan?

Asyik bagi set cadar , set pinggan mangkuk, rice cooker, sandwich maker, kettle, dapur gas je..

Haaaa, apa kata kita tukar trend bagi bantal hotel DAG yang meletop kebabom ni..Tak payah rungsing nk decorate camne, serahkan saje pada Sis..Free Reben + Bunga..

24058751_10209797659394629_7652069265998599375_n

Satu lagi trend majlis reunion sekolah..waktu ni la nak tukar-tukar hadiah..ape kata anda jadikan bantal ni sebagai hadiah tukar-tukar..mesti lebih seronok & bergaya..Macam customer sy sorang ni..pilihan yg bijak..

 

24293883_10209826711040902_5609544314232517193_n

kak geen

22886144_10209822753181958_3506994398124847323_n

RM41 sebiji..Tanpa caj COD & pos.

Free reben + bunga

Hubungi Elin 017-7854596 utk pembelian

Sleep Like A King

Bantal Hotel DAG

Reseller Johor

Advertisements

Saya Ejen Sah BantalHotel DAG

Assalammualaikum..secara rasminya, saya dah bergelar ejen sah bantalHotel DAG..seronok tau jual bantal ni sebab memang orang cari bantal yang gebu, standard hotel dan harga mampu milik..yela korang cek berapa kali korang tukar bantal?? tak selalu kan, so bila dgr bantalHotel ni harga cuma rm38 dan rasanya memang sama macam hotel, mestila nak grab kan..rugiiii tak beli…

14225428_10206662277652045_726250267604934699_n

Nak COD boleh, nak pos keseluruh Malaysia pon boleh..

Jom kita tengok antara testimoni mereka yang betul-betul happy dengan bantalHotel ni..

13620068_1380872015263344_5051549092608233153_n

13620166_1380871981930014_8680483083787594579_n

13631428_1380955331921679_8474460999209084491_n

13310607_1751304955153224_6250304676930610871_n

14022328_1072633506155623_1204527996716035655_n

Bantal Hotel DAG Ori – Gebu Gebas seperti tidur dihotel

Selama ni kita percaya bantal kekabu adalah pilihan ramai orang kerana kita merasa empuk dan selesa bila menggunakannya..semakin lama, bantal kekabu original makin sukar didapati dan harganya bertambah mahal..lagi satu, bila dah lama digunakan kekabu itu akan menyusut/menipis, maka kenalah jemur selalu untuk dapatkan keempukan itu..setuju?? rajin ke nak jemur?

Pilihan sekarang, bantal Hotel …bukan seperti bantal hotel,tapi memang bantal hotel direct dari kilang ..kualiti dan rasanya memang sama seperti hotel 4 bintang..Jom cek lebih lanjut tentang bantal hotel DAG ni..

Cari bantal murah tapi berkualiti?
DAG Pillow adalah pilihan terbaik !

KENAPA DAS ABDUL GLOBAL (D.A.G.) PILLOW ?
D.A.G. Pillow adalah bantal hotel yang berkualiti tinggi yang dikeluarkan oleh Das Abdul Global di mana founder Das Abdul merupakan bekas jurutera yang berpengalaman dalam bidang pembinaan hotel dan juga bekas Pengurus Besar Hotel selama 7 tahun. Jadi barang yang kami keluarkan adalah barangan bermutu tinggi dan punya nilai sentimental tersendiri.

D.A.G. Pillow terbukti berkualiti kerana telah terjual 22,000 pcs dalam masa 6 bulan sahaja!!!

D.A.G. Pillow adalah 100% kualiti hotel bertaraf 4 bintang. Ianya baru dan terus dari kilang. Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel. Tidak dijual dalam pasaran biasa.

D.A.G Pillow diperbuat dari polyester fiber. Ianya tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Lembut dan gebu sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas.

D.A.G. Pillow bersaiz 19″ × 29″

KENAPA BANTAL DAG PILLOW BEST??
hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma.
lembut & gebu – dibuat dari bahan yang empuk.
Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu.
selesa dan tidak panas
mudah untuk dicuci & dijaga (BOLEH MASUK WASHING Machine – warm setting)
tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk , gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.

DAG Pillow
“Luar sama, rasa berbeza”

Preorder : stok available awal September , InsyaAllah..

HARGA :

1 biji RM38

Berminat, and aboleh whatsapp sy,

Elin 017-7854596