Promosi bonanza Oktober 2015 dari Shaklee

Alhamdulillah, kita telah masuk bulan October..masuk bulan baru, mesti tertanya-tanya apakah promosi yang Shaklee berikan??

Memang terkejut sangat, banyak sungguh promosi yang saya nak kongsikan ni.Macam tak percaya je kan..

144359658390717

144359568078382

144359594035731

144359626412288

Percaya tak sekarang, bukan 1 bukan 2 tapi empat promosi untuk anda grab yea..promosi yang paling best adalah vitamin E tuh..beli 1 botol dapat 2 botol..penjimatan 100% tu..memangla orang cakap, eh Shaklee ni nak abiskan stok la tuh, tapi jangan risau, vitamin E ni expired Jan 2016. Maksudnya, anda beli bulan ni, makan 2 biji sehari memang akan abis januari tahun depan. Dan vitamin shaklee ni, masih boleh dimakan selama 6 bulan dari tarikh expired. So, takde masalah.

Kenapa anda kena rebut offer ni???

Inilah waktunya anda hendak cuba vitamin yang best dengan harga jimat sehingga rm10++ untuk setiap botol vitamin yang anda beli

Berminat untuk mencuba , meh pm saya,

Elin (017-7854596)

Advertisements

5 bukti Shaklee memberi kesan optimum kepada juara dunia

Tak kenal maka tak cinta..sekarang kami viralkan “korang tau tak??” supaya lebih ramai lagi kenal dengan jenama Shaklee ni..kenal dengan kehebatan produknya..

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Apabila anda memilih (1)

Berbalik kepada tajuk, saya nak beri 5 contoh pencapaian peringkat dunia bagi individu dan kumpulan yang memilih Shaklee sebagai makanan tambahan mereka.

  1. 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee

11994234_10204534940589948_465262199_n

2. Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4 Ekpedisi Artik Antarabangsa.

Korang tau tak -

3. 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee.

pengedar shaklee bangi (17)

4.  Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain Golf LPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.

SkiTeamBanner

5. Gary Hall, Jr.- Ada 30 pingat emas dan memegang 31 rekod dunia

garyhall

Apakah maknanya fakta-fakta yang saya kaitkan di atas? Pada saya sekiranya produk-produk  Shaklee digunakan oleh para Olimpian, tentulah produk-produk ini selamat, bertenaga dan paling penting ianya mesti bebas dadah.

lni merupakan satu pengiktirafan secara tidak langsung dari pihak ketiga, bukan dari pengeluar produk tersebut semata-mata.

Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi tentang produk Shaklee ni..

Pengedar shaklee,

Elin (017-7854596)

Korang tau tak ESP shaklee kaya dengan Isoflavone

korang tau tak???

Proses penghasilan ESP menggunakan air sejuk untuk mencuci kacang soya terpilih itu, bukan menggunakan campuran alkohol seperti kebanyakan produk komersial soya yang lain. Soya yang dicuci menggunakan air akan mengekalkan nutrisi terbaik yang ada pada soya tersebut termasuklah isoflavone.

Isoflavone merupakan sebatian phytoestrogen yang mempunyai ciri antioksidan yang menghalang dari terjadinya kanser payudara dan kanser prostat. Phytoestrogen dalam soya melindungi tapak reseptor sel dari xenoestrogens dan mana-mana sebatian estrogen yang tidak diingini.

Tidak banyak syarikat pengeluar yang menghasilkan produk berasaskan soya menggunakan kaedah pencucian dengan air kerana ia lebih tinggi kosnya. Shaklee telah memperuntukkan banyak kos untuk memberikan hasil yang terbaik dalam produk ESP nya.

11960181_10204528871038213_3322499458095896550_n

Apakah isoflavones ?

Isoflavones merupakan struktur kimia yang sama dengan estrogen. Kerana kesamaan ini, isoflavones dapat mempengaruhi aktiviti estrogen kita. Tergantung dari jenis reseptor estrogen dalam sel-sel isoflavones dapat mengurangkan atau meningkatkan aktiviti estrogen. Isoflavones dapat bersaing dengan estrogen pada reseptor yang sama sehingga mengurangkan risiko kesihatan akibat daripada kelebihan estrogen.

download (1)

Cara terbaik mengambil isoflavones adalah dalam bentuk soya atau makanan yang diperbuat daripada kacang soya. Soya mengandungi pelbagai macam jenis isoflavones. Kandungan tertinggi isoflavones boleh diperolehi daripada kacang soya dan tempe! So makanlah tempe selalu

Di dalam isoflavones, terdapat dua fitokimia iaitu Genistein dan Daidzen. Genistein banyak dijumpai di dalam tumbuh-tumbuhan seperti kacang soya dan berfungsi untuk menghalang pertumbuhan salur darah baru ke sel kanser. Justeru pertumbuhan sel kanser akan terbantut disebabkan kekurangan nutrisi yang disalurkan ke dalamnya.

Daidzen juga boleh didapati di dalam tumbuh-tumbuhan seperti kacang soya dan herba. Ia berfungsi untuk menghalang hormon penggalak atau pertumbuhan kanser dari sampai kepada sel kanser.

Promosi september untuk peminat ESP !!! beli 6 percuma 1…

Saya Elin , ID Shaklee : 1142277

adalah pengedar sah Shaklee anda.

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,

Sila hubungi,

Sms | whatsapp | telegram : 017-7854596

Setiap pembelian dari saya, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif, konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di fb

Bagaimanakah cadangan set kesuburan Shaklee berfungsi??

Bila lewat kahwin, orang tanya bila nak kahwin??

Bila dah kahwin, orang tanya bila nak dapat anak?

Bila dah ada anak, orang tanya bila nak tambah anak?

Jangan stress..jodoh, rezeki itu semua rahsia Allah..sebagai manusia kita hanya mampu berdoa dan bertawakal. Alangkah baiknya jika tempoh masa tanpa anak itu digunakan untuk lebih memahami pasangan masing-masing, tambah ilmu rumahtangga, tambah ilmu keibubapaan..sudah tentu hidup lebih seronok..Saya pon agak lambat peroleh anak, tapi saya suka sebab saya jadikan tempoh itu sebagai “honeymoon”. Yela bila dah ada anak ni, memang kurang masa berdua..betul tak tipu..anda akan rindu zaman berdua..(betul, saya rasa sangat)..

Ok, saya nak kongsikan cara mudah untuk anda hamil dengan bantuan Shaklee, InsyaAllah..telah terbukti ramai yang Berjaya, jadi mungkin giliran anda untuk mencuba.

♀ Bagaimana GLA complex & ESP Shaklee membantu wanita yang ingin cepat hamil ??

GLA COMPLEX SHAKLEE membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’.

✔ Di sinilah fungsi GLA COMPLEX SHAKLEE untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5.

♂ Bagaimana ESP Shaklee boleh menambah kesuburan suami & isteri ??

✔ Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain.

✔ ESP SHAKLEE boleh membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.

Lebih tinggi peratus untuk berlakunya persenyawaan jika diambil bersama GLA COMPLEX SHAKLEE

Bagaimana Zinc complex + vitamin E membantu lelaki dalam masalah kesuburan ??

Tahukah anda, bahawa hampir 40% daripada kes kesukaran mendapat cahaya mata adalah disebabkan oleh lelaki? Ia terjadi akibat ketidaksuburan lelaki yang berpunca daripada kualiti sperma yang rendah serta bilangan sperma yang tidak mencukupi untuk ‘berusaha’ menembusi dinding ovum wanita. Titisan air mani yang sihat HARUS mengandungi 40juta sperma yang sihat untuk mampu menjadikan seorang wanita itu mengandung.

Antara punca yang merosakkan kualiti sperma lelaki adalah:

  • Merokok
  • Tidak mengamalkan pemakanan yang seimbang & sihat
  • Tidak rajin bersenam
  • Gemar meminum arak
  • Tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat
  • Amat jarang melakukan hubungan intim dengan isteri

Zinc Complex dan Vitamin E memainkan peranan besar kepada kesuburan lelaki.
Maka, jika anda ingin meningkatkan kesuburan, inilah 2 supplemen asas yg disarankan.

Vita E & Selenium – Vita E membantu memulihkan kemampuan reproduktif dan ia juga menyumbang kepada peningkatan kuantiti sperma. Vitamin E shaklee mengandungi Selenium yg mana berfungsi untuk pembentukan sperma dan juga merangsang pergerakannya yg lebih aktif. Oleh itu, selenium yg mencukupi membantu peluang bagi proses persenyawaan ovum berlaku

Zinc – zinc adalah wajib untuk suami kerana ia meningkatkan hormon testosteron dan bilangan sperma. Zinc juga mampu memanjangkan jangka hayat sperma dan meningkatkan bilangan dan kualiti sperma. Selain itu, zinc boleh melawan bakteria dalam vagina isteri.

vitamin asas

.

Insya Allah, dengan iringan doa & tawakkal, ia akan membuahkan hasil suatu hari nanti.. (^_^)

Saya Elin , ID Shaklee : 1142277

adalah pengedar sah Shaklee anda.

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,

Sila hubungi,

Sms | whatsapp | telegram : 017-7854596

Setiap pembelian dari saya, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif, konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di fb

11 sebab kenapa anda perlukan ESP shaklee yang hot

  1. Untuk DIET – ESP mengawal selera makan
  2. Untuk BERPUASA – ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari.
  3. Untuk PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU – ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu.
  4. Untuk ibu HAMIL – ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby, dan membekalkan tenaga untuk si ibu.
  5. Untuk yang nak PREGNANT – ESP membantu dalam kesuburan
  6. Untuk ibu BERPANTANG – ESP membantu cepat baik pulih luka jahitan dan beri tenaga segera kepada ibu yang sedang berpantang.
  7. Untuk PENGIDAP GASTRIK – ESP membantu mengurangkan masalah pedih ulu hati.
  8. Untuk KESIHATAN OPTIMUM – ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya kerana ESP merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.
  9. Untuk Pelajar, pekerja atau individu dewasa: As ENERGY BOOSTER (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management).
  10. Untuk LELAKI – melindungi dari sebarang penyakit (jantung , kanser, dan lain-lain).
  11. Untuk WANITA – ESP untuk Keanjalan kulit… untuk kulit gebuuu… halusss… Untuk awet muda… protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata.

11987039_915031868534357_2443905880375158598_n

11951914_840037946103522_4498194330081747821_n

Dapatkan ESP dengan harga gila kentang bulan ni..jimat sangat tau..

#buy6free1

#freemembership

#freevitalea

Saya Elin , ID Shaklee : 1142277

adalah pengedar sah Shaklee anda.

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,

Sila hubungi,

Sms | whatsapp | telegram : 017-7854596

Setiap pembelian dari saya, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif, konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di fb.

AWAS !!! Kesan jangka panjang makan Shaklee

Harini, nak wat post real testimoni..tak nak citer banyak, cuma nak bagi gambar berbicara..tapi bila anda tengok kesemua gambar ni, anda akan rasa menyesal kenapa tak kenal shaklee dari dulu lagi??

tapi takpa, jangan berlengah lagi, mulakan SEKARANG dan rasakan perubahan kesihatan anda dengan shaklee!!!

Real testimoni 

montok dengan vivix Picture1 testimoni-set-bersalin-shaklee-8 testimoni-vivix-1 testimoni-vivix-2

Nampak tak, berbilang bangsa dan kaum makan Shaklee untuk meningkatkan taraf kesihatan masing-masing..paling awesome kesan jangka panjang makan shaklee..kulit lebih muda, badan sihat bertenaga…ishhh sapela yang taknak kan..bukan macam ubat, makan lama-lama banyak pula masalah timbul….diusia tua tapi rasa muda..bagi orang Islam, bolehla lakukan ibadat dengan mantap..InsyaAllah dengan izin Allah..

Saya Elin , ID Shaklee : 1142277

adalah pengedar sah Shaklee anda.

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,

Sila hubungi,

Sms | whatsapp | telegram : 017-7854596

Setiap pembelian dari saya, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif, konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di fb.

AJHT teman sakit lutut – terbukti berkesan seawal 5 hari

Antara hot produk Shaklee adalah set sendi..sebelum ini pon saya pernah kongsikan feedback positif dari customer saya yang mengalamai sakit sendi, sakit lutut dan sakit pinggang..semuanya beransur pulih dengan set sendi Shaklee, atas izin Allah..Harini, nak share testimoni real fresh from oven..

Testimoni 1 – Sakit lutut beransur hilang seawal penggunaan 1 botol

Alhamdulillah dapat komen positif dari customer yg sekarang dah pun bergelar ahli tentang AJHT..
” Alhamdulillah, sakit lutut berkurang..ni stok abis rasa sakit..ni nak repeat order lagi sebotol “..

semoga akak ni bebas sepenuhnya sakit lutut dengan konsistent makan AJHT..ini bukan ubat makan terus baik, ni supplement jadi ambik masa cket..yg penting dapat kesan seAWAL 1 botol penggunaan..

Advance_Joint_Health_Tablet_AJHT2

AJHT ini bertindak dengan 3 cara . Apakah kebaikan AJHT ini sebenarnya:-

  1. Menyokong keselesaan sendi
  2. Membantu kekalkan tulang rawan
  3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
  4. Melancarkan pergerakan harian
  5. Sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
  6. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
  7. Anti radang semulajadi
  8. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
  9. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
  10. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.

Testimoni 2 – Keberkesannya terbukti dalam masa 5 hari.:-)))

saya petik dari kisah benar seorang SID – Lia UmmiIrfan yang telah mencuba sendiri AJHT kerana mempunyai masalah sakit pada bahagian pelipat lutut yang menyukarkan beliau untuk solat. Jom baca perkongsian daripada beliau.

AJHT review First Day (21st June 2012):
Saya nak share pengalaman saya makan Advanced Joint Tablet (AJT), walaupun baru sekali makan (malam tadi), kesannya memang menakjubkan. Dah 2-3hari kaki saya sakit especially kat pelipat lutut tu kan..memang sakit ya amat. Bila nak duduk antara dua sujud, sakitnya ALLAH je yang tahu..tu yang makan AJT tu, sebab dalam buku kecik tu ada bagitau boleh bantu sendi2 dan tulang rawan..and AJT ni best taken with Ostematrix. So, saya amik both sekaligus. 2 bj AJT, 2 bj Oste before sleep. Wahh! penangan lepas amik memang saya takleh nak tidur lena, maybe “short term healing crisis”. Minum air banyak before sleep, sudahnya saya asyik ke toilet dan nak dijadikan cerita, 2-3hari ni pun saya batuk2..lepas makan AJT n Oste tu, saya tak batuk dah malam tadi. Gi toilet buang air sekali dengan kahak2 pun keluar (yg ni kena buat study lak apa significant function AJT n Oste ni boleh buangkan kahak..huhu..). Nak kira bangun berapa kali ke toilet tu saya pun tak pasti. Sudahnya kol 4 pagi tadi baru dapat lena. Bangun kol 6 pagi tadi, solat Subuh, MASHA-ALLAH! pelipat lutut saya tak sakit langsung!! serius tak tipu..AlhamduLILLAH, badan rasa lebih ringan bila bangun tidur, jauh lebih ringan daripada saya consume Oste tetiap malam before this.

AJHT review after 5 days (26th June 2012):
Woohoo! memang AJT the best! i konsisten makan ajt+oste harini dah masuk hari ke-6, serius kesan dia lain macam..segala2nya lancar..haha..bila cakap pasal segala2nya lancar..yea segala2nyalahh.. kalo u all ada problem sembelit amik oste (ni utk sape2 taknak amik alfalfa/herblax kan), amik sekali dgn AJT ni membantu..angin satu badan pun hilang..i rasa melayang2 je badan bangun pagi..dahler kurus kering..hahahaha..memang rasa best badan..takde lenguh2, pelipat lutut yang sakit haritu after 3 days totally hilang..ALhamduLILLAH..part badan or sendi2 yang selalu sakit, lenguh tu akan hilang..inshaALLAH..

set kesihatan sendi 4

Nak dapatkan kesan berganda-ganda, bolehla beli set sendi yang hot seller ni..hubungi saya,

Saya Elin , ID Shaklee : 1142277
adalah pengedar sah Shaklee anda.
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
Sila hubungi,
Sms | whatsapp | telegram : 017-7854596
Setiap pembelian dari saya, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif, konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di fb